Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

PRAKTISKE INFORMATIONER :

Skrevet af Lars Klemme.

Vores VM-stævne kører idag FREDAG på "sidste vers" - det blir en rigtig spændende dag for alle deltagere - et helt fantastisk stævne nærmer sig sin afslutning !

LARS KLEMME fra Thisted Havn har følgende oplysning :

Der er jo FISKENS DAG fra lørdag morgen, og det bevirker, der kommer en masse både og en masse aktivitet inde i TRAFIKHAVNEN. Lars ønsker derfor, at ALLE både fra Thisted Sejlklub hurtigst muligt - d.v.s. FRA FREDAG FORMIDDAG - begynder at rømme Trafikhavnen.

Han oplyser, at når de planlagte 3 kapsejladser er slut fredag, forventer man, at alle H-bådene lægger sig ind til de 3 kraner, der skal tage dem op på trailere, og det betyder reelt så, at Den lange Pontonbro er "FRI" igen fra fredag middag - den er i hvert fald så meget fri, at de 5-10 både af sejlklubbens, der er inde i Trafikhavnen nu, kan sejle tilbage til deres pladser på Pontonbroen - så dét bedes Sejlklubbens medlemmer tage action på !

Husk dagligt at se på Simon fra Sparekassen Thy daglige billeder på linket : 

https://plus.google.com/photos/113015281046410208964/albums?banner=pwa

        

UA-40542404-1