Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

SÅ SEJLER VM-STÆVNET FOR FULD VIND:

Skrevet af Lars Klemme.

VM-stævnets 1. dag blev en fantastisk sejlerdag - tørvejr, solskin og GOD GOD vind - virkelig en skøn dag for sejlerne og der blev gennemført 3 sejladser.

Simon fra Sparekassen Thy har taget en masse stemningsbilleder i dato orden  - hvis du vil se disse, så klik på linket her : 

https://plus.google.com/photos/113015281046410208964/albums?banner=pwa

2. dagen for stævnet - onsdag - afvikles 2 sejladser - ALT kan ses både på live-streaming OG TRACTRAC - gå ind på H-bådsstævnets ikon øverst i venstre hjørne her på siden - klik midt i billedet på enten : follow the races LIVE, eller follow by TRACTRAC - så er du på !   

HUSK : LARS LILHOLT koncerten på torsdag den 8. august kl. 18.00 - en koncert som THY-ROCK har arrangeret i forbindelse med Sejlklubbens VM-stævne !! 

 

UA-40542404-1