Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

H-BÅDSSTÆVNET ER I FULD GANG NU

Skrevet af Lars Klemme.

Hvis man virkelig vil "have sig een på opleveren", så er det altså NU, det sker : Thisted Sejlklubs VM-stævne er nu i fuld gang : fantastisk stemning og aktivitet foregår netop nu på havnen - det længe planlagte og veltilrettelagte stævne er oppe i store omdrejninger fra idag og en hel uge frem - gå ikke glip af dette, men besøg havnen og GLÆD DIG over frugterne af dette kæmpearrangement.

HVER DAG er der aktivitet på havnen fra morgen til aften :

Dagsprogrammerne på LAND, kan ses ved et klik her på : http://www.worldcup2013thisted.com/images/OVERSIGT%20BODER_new.pdf   

HUSK også : Lars Lilholt koncerten torsdag den 8. august kl. 18.00 - en koncert som THY-ROCK har arrangeret i forbindelse med stævnet til glæde for sejlerne OG resten af byen !!  

UA-40542404-1