Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

SOMMERFERIEMÅNEDEN ER STARTET NU :

Skrevet af Lars Klemme.

Lige pludselig blev det JULI måned - lad os håbe, at sommeren nu følger kalenderen - det kan man just ikke sige, den har gjort indtil videre.

HAVNEVAGTEN i denne måned er : Kongebroen den 1. uge og Den Lange Pontonbro de sidste 3 uger. Husk på at netop Den lange Pontonbro har yderligere en STOR OPGAVE snart - nemlig dén, at VM stævnets arrangører har bestemt, at broen helst skulle ryddes for medlemmernes både i uge 32, hvor VM stævnet afholdes - venligst læs de opslag, der er blevet lagt i ALLE både. For for selve logistikken og praktikken heri, kan man kontakte Jens Erik Hald ( tlf. nr.: 2273 3033 ), Simon Kristensen ( tlf. nr: 2441 7924 ) eller broformand Per Buck ( tlf. nr.: 4031 5524 ) - det er en stor opgave, men den kan sagtens med fælles hjælp løses.       

Som skrevet før : Amtoft Havn fik en fantastisk ( og fuld fortjent ) artikel i Bådmagasinet - klik på linket her og læs hvad der skrives om vores naboklub :   http://www.baadmagasinet.dk/nyheder/nyheder/kapsejlads/19522-amtoft-er-klar-til-vm-stiller-med-fem-h-bade/page 

 

UA-40542404-1