Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

SOMMEREN ER PÅ KORTVARIG (?) BESØG :

Skrevet af Lars Klemme.

Efter weekendens tyfonagtige vinde, ser det nu ud til, at sommeren kommer på ( et desværre kun ) kortvarigt besøg, men lad os glæde os over hver dag !

Sejlklubbens medlemmer skal hermed lige have STOR ROS for at : 1 ) alle stort set nu har sørget for de såkaldte kødben monteret på de fortøjninger, der har forbindelse til broerne, 2) stort set alle har klubflag OG 3) stort set alle HUSKER at vende deres FRI / OPTAGET skilte - rigtig skønt, at det bare "kører / sejler".  

Apropos KLUBFLAG - foranlediget af et forslag fra en motorbådsejer i Klubben, har vi nu købt 50 klubflag som vejrbestandige KLISTERMÆRKER ( 10 x 15 cm ) - de er rigtig flotte og er klart nemmere at montere på vore motorbåde end en vimpel er - disse KLUBFLAG / KLISTERMÆRKER kan købes ved henvendelse til Niels Jørgen - tlf 4027 5311.

HAVNEVAGTEN - vores servicetilbud til gæstesejlerne - har resten af måneden FOLKEBÅDSBROEN som bestyrer - broformand Per Hansen ( tlf. 2210 1947 ) mangler lige nogle hjælpere hertil - så skynd dig at ringe og tilbyde DIN hjælp.

NÆSTE MÅNED ( JULI ) er det Kongebroen og Den Lange Pontonbro, der administrerer havnevagten, og her tager Kongebroen uge 27 - dvs 1. uge af juli, og så tager Pontonbroen uge 28, 29 og 30 - også her gælder det : ring til din broformand og byd ind med netop din hjælp.

Ellers ikke det helt store og vilde - vi kan stadig glæde os over den veloverståede og højt roste Mors Cup samt vores egen H-båds besætning, der vandt VM-udtagelsesstævnet i Fåborg - 2 flotte begivenheder, der giver Thisted og Thisted Sejlklub flot og fin omtale !     

 

    

UA-40542404-1