Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

Medio december 2012

Skrevet af Niels Jørgen.

VM-styregruppen var til møde med Borgmester Lene Kjeldgaard, kommunens projektmedarbejder Henrik Jensen samt turistchef Ole Riis tirsdag den 27. november omkring afrapportering af VM-udtagelsesstævnet i august måned.

Det var et godt møde som resulterede i en del positive idéer til mulige tiltag i forbindelse med VM i 2013 heriblandt samarbejde med VisitNordjylland.

Styregruppen har netop holdt det månedlige møde, hvor vi blandt andet fik sendt en julehilsen til samtlige H-bådssejlere i Danmark. Forinden er der også som elektronisk post sendt julehilsener til de H-bådsejlere der er organiseret i vore nabolande. Formålet er naturligvis at få så mange som muligt til at deltage i VM 2013.

Vi arbejder på fuld kraft på at skaffe sponsorer til VM 2013. Styregruppen skal mødes næste gang den 9. januar for blandt andet at forberede fællesmøde med gruppeformændene torsdag den 24. januar 2013. Hjemmesiden til VM stævnet 2013 er nu i luften og vil snarest blive udbygget med aktuelt stof. Den kan ses her: www.worldcup2013thisted.com eller ved et klik her . Stævnet kan også findes på facebook: www.facebook.com/worldcup2013thisted eller endnu nemmere ved et klik HER Vi har brug for hjælpere og har du lyst til at hjælpe med stævnet i uge 32 2013 kan du henvende dig til Gunhild: 21 83 23 31  

UA-40542404-1