Mors Cup

Thisted Sejlklub´s distancesejlads : ALTID 2. weekend i juni....  
Læs mere >>

Ungdoms afdelingen

Thisted Sejlklubs ungdomsafdeling ...
Læs mere >>

Velkommen til Thisted Sejlklub

Thisted Sejlklub byder ALLE sejlere fra nær og fjern VELKOMMEN TIL THISTED - vi er en veldrevet og aktiv klub med nye moderne faciliteter til alle, når man er i havn og skal nyde havnemiljøet og ferien. 

Med Thisted Sejlklub som base og udgangspunkt, kan man udforske den fantastiske Limfjord - her vil både den erfarne og den mere uøvede sejler kunne glæde sig over det pragtfulde sejlerfarvand - Thisted Sejlklub glæder sig til dit besøg ! 

Galleri

Status pr. 25. januar

Skrevet af Niels Jørgen.

Den interne styregruppe har afholdt en del møder: Et kickoffmøde med nøglepersoner (Formænd for de enkelte ansvarsområder ultimo november), et møde med bestyrelsen for H-bådsklubben (Aarhus, den 5. januar). og et brainstormingsseminar (i Sejlklubben den 7. januar) med ovennævnte nøglepersoner med flere, H-bådssejlere fra Amtoft er involveret.

Arbejdet køres sideløbende for både VM-udtagelsesstævne 25. – 26. august 2012 og VM 2013, uge 32. Der arbejdes stadig på udbygning af organisationen og vi mangler ansvarlige nøglepersoner til varetagelse at blandt andet forplejningen: Det er planlagt at al mad skal komme fra eksterne leverandører, men vi mangler at få besat nogle ansvarsområder der dækker de praktiske ting omkring anretning, servering og oprydning. Har du lyst at hjælpe med at få afviklet disse funktioner, kontakt et medlem i den interne styregruppe (Se nyhedsbrev nr. 1)

Vi arbejder på at få afholdt et kursus i speedbådskørekort som vil blive tilbudt alle hjælpere, der deltager i begge arrangementer vederlagsfrit. Mere herom senere.

Vi er i dialog med Thisted Kommune, THI, Turistkontoret, Visit Nordjylland, Nordjyske, TV2, TracTrac, Livestreaming m. fl. Dommeren, både til udtagelsesstævnet i 2012 og til VM i 2013 er på plads, og det samme er lederen af Juryen og protestkomiteen.  

UA-40542404-1